قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,280 امتیاز)
در صورتی که کارگر ترک کار کنه نحوه اعلام ترک کار کارگر به اداره کار . تامین اجتماعی به چه صورته‌ ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ

 اعلام ترک کار کارگر به تامین اجتماعی از طریق لیست بیمه انجام می شود. در این موارد تاریخ ترک کار باید در لیست بیمه قید گردد، تاریخ ترک کار همان تاریخی است که کارگر در محل کار حضور نداشته است.
کارفرما می بایست حداکثر تا پایان ماه بعد از ترک کار، در سامانه eservices به آدرس https://eservices.tamin.ir/ ترک کار در لیست بیمه را  اعلام کنید.

ههچنین کارفرما می تواند  در صورت غیبت های مکرر  و ترک کار کارگر، علاوه بر منظور نمودن آن در لیست بیمه با واحد اداره کار مکاتبه نماید تا از بروز مشکلات آتی نظیر شکایت کارگر جلوگیری کند.