قبل در قانون کار و قرارداد کار توسط (24,280 امتیاز)
یک نمونه فرم ترک کار کارگر برای دانلود می خواستم.
1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

کارفرما می تواند  در صورت غیبت های مکرر  و ترک کار کارگر، علاوه بر منظور نمودن آن در لیست بیمه با واحد اداره کار مکاتبه نماید. در اینجا یک نمونه فرم ترک کار کارگر را برای دانلود قرار می دهیم:

دانلود فرم ترک کار کارگر

ریاست محترم اداره کار …

با سلام و عرض ادب

احتراماً باستحضار می‌رساند خانم/ آقای … با سمت ...............… به شماره ملی …........ در این شرکت مشغول بکار بوده‌اند که از تاریخ ........... اقدام به ترک کار خود نموده و دیگر به محل کار خود مراجعه ننموده‌اند.

مراتب جهت اعلام خدمتتان ارسال می گردد.

با تشکر و تجدید احترام

 اعلام ترک کار کارگر به تامین اجتماعی نیز از طریق لیست بیمه انجام می شود و نیازی به فرم ترک کار کارگر برای تامین اجتماعی نمی باشد. در این موارد تاریخ ترک کار باید در لیست بیمه قید گردد، تاریخ ترک کار همان تاریخی است که کارگر در محل کار حضور نداشته است.