قبل در بازنشستگی و مستمری توسط (31,710 امتیاز)
برای بازنشستگی، نمونه متن نامه ترک کار برای تامین اجتماعی که کارفرما باید ارائه کند را می خواستم
1 پاسخ
قبل توسط (153,970 امتیاز)

بهترین پاسخ
وقتی که بیمه شده درخواست بازنشستگی را ارائه می کند،‌ سازمان تامین اجتماعی نسبت به بررسی درخواست بیمه شده اقدام می کند. در صورتی که بیمه شده مشمول بازنشستگی باشد، یک نامه فیزیکی رسمی به بیمه شده در مورد استعلام تاریخ ترک کار برای بیمه ارائه می کند تا به کارفرما تحویل دهد تا مشخص شود بیمه شده تا چه تاریخی مشغول به کار بوده است.

کارفرما باید به این نامه سازمان تامین اجتماعی، به صورت یک نامه رسمی پاسخ دهد

نامه را کارفرما به بیمه شده تحویل می دهد،‌ تا بیمه شده نسبت به تحویل آن به سازمان تامین اجتماعی یا بارگزاری نامه ترک کار تامین اجتماعی اقدام کند.

در زیر یک نمونه متن نامه ترک کار به تامین اجتماعی آورده شده است:

سازمان بیمه تامین اجتماعی

موضوع: اعلام تاریخ ترک کار آقای/خانم ....

با سلام

احتراما به اطلاع می رساند آقای/خانم ..... با کد ملی .... و شماره بیمه..... در شرکت .... تا تاریخ......مشغول به فعالیت بوده اند و بعد از این تاریخ فعالیت ایشان به اتمام رسیده است و ترک کار ایشان به سازمان تامین اجتماعی اعلام می گردد.

با سپاس

نام کارفرما

مهر و امضا

این نامه را بیمه شده برای سازمان تامین اجتماعی آورده یا نامه ترک کار در سامانه تامین اجتماعی بارگزاری می کند.