در مفاصا حساب بیمه توسط (3,660 امتیاز)
نمونه نامه درخواست مفاصا حساب بیمه رو می خواستم
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
با سلام

نامه توسط کارفرما در سربرگ کارفرما تهیه شود. شعبه تامین اجتماعی که به آن خطاب می شود نیز، شعبه ای می باشد که پیمانکار لیست بیمه پرسنل خود را در آن شعبه رد می کند. در متن نامه کد کارگاه پیمانکار نیز ذکر شود.

نامه درخواست مفاصا حساب بیمه باید بسته به نوع قرارداد باید تمام اطلاعات کلی موضوع قرارداد از قبیل تاریخ شروع و پایان-مبلغ ناخالص کارکرد-عمرانی یا غیرعمرانی بودن -مصالح مصرفی بر عهده کدام طرف قرارداد است-درصد دستی و مکانیکی انجام موضوع قرارداد -تعیین تکلیف حمل تجهیزات -تایید کارگاه تولیدی یا فنی یا صنعتی پیمانکار و اطلاعات اختصاصی قرارداد ها را شامل شود.