در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام.آيا كارفرما بايد براي مفاصا حساب قرارداد بايد پيمانكاري نامه اي به تامين اجتماعي بزند  و اگر بله متن نامه چه بايد باشد؟و يا به عهده پيمانكار مي باشد؟
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

پیمانکار طبق قانون باید مفاصا حساب را بگیرد و تحویل کارفرما دهد تا کارفرما تمام یا قسمتی از مبلغ قرارداد را آزاد کند . اگر چنین کاری صورت نپذیرد هر دو مسئولند .

با تشکر