در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام

 قید جمله " تهیه ماشین آلات و مصالح مصرفی به عهده پیمانکار بوده " در نامه ای که کارفرما به بیمه ارسال میکند برای گرفتن مفاصا حساب چه تاثیری در محاسبه حق بیمه قرارداد دارد ؟
مثلا در قرارداد خدمات خودرویی که مکانیکی محسوب میشود در هر صورت بیمه قرارداد 7/8 درصد منطور میشه پس قید شدن این جمله در نامه کارفرما چه تاثیری دارد ؟
 با تشکر و سپاس فراوان
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام
در مواردیکه تهیه قسمتی از مصالح بعهده و هزینه پیمانکار و قسمتی بعهده و هزینه واگذارنده کار است ، ارزش مصالح واگذاری به پیمانکار به ناخالص کل کار افزوده می شود و سپس حق بیمه 7.8 درصد کسر می گردد .
با تشکر