در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من با کارفرما تا سال بعد قرار داد دارم ولی ایشان جایگزین من نیرو آوردند وبرای دریافت حقوق ماه آخر ازمن برگه تسویه حساب امضا گرفتند تا حقوقم را پرداخت کردند من الان برای بیمه بیکاری اقدام کردم ولی کار فرما برام ترک کار زده من چگونه به اداره کار ثابت کنم که کارفرما نیرو جای من آوردند
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

ترک کار کارفرما احتمالا در بیمه طبق روال بوده است و خللی در کار شما ایجاد نخواهد کرد . ولی شما با گرفتن نامه عدم نیاز از کارفرما برای بیمه بیکاری اقدام کنید . در غیر این صورت علیه کارفرما در اداره کار شکایت کنید .