در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام
روزتون خوش

حدود 21 ماه در جایی مشغول به کار بودم که 2ماه حق بیمه من پرداخت نشده که برای اقدام و سیر مراحل اینجور که خود اداره کار اعلام کرده حداقل 1.5ماه طول میکشه و برای بیمه بیکاری هم که میخوام اقدام کنم اگر از 1ماه بیشتر بشه درخواستم برای بیمه بیکاری مورد قبول نیست.

آیا میتونم گواهی یا مدرکی رو از اداره کار بابت شکایت از کارفرما بدلیل پرداخت نکردن حق بیمه بگیرم وبه همراه بقیه مدارک بابت بیمه بیکاری به اداره کاریابی تحویل بدم ممنون میشم منو در این مورد بیشتر راهنمایی کنید چون در این مورد خیلی ذهنم درگیر شده...
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

شما باید در مهلت 30 روزه درخواست خود را ثبت کنید و منتظر جواب شکایت بمونید که هر موقع رای صادر شد اون رو روی پرونده بیمه بیکاری خود قرار دهید تا بقیه مراحل طی شود