در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
دریک پروژه ساختمانی از سال 92 مشغول کار بودم به عنوان کارگر فنی .در تاریخ 95/8/15در همان پروژه بایک شرکت تاسیساتی داخل موتورخانه مشغول به کار شدم وتا تاریخ 96/1/18کار کردم .کارفرما بیمه اینجانب را تا اسفند 95 رد کرده و ترک کار مرا زده و بنده را امروز 96/2/11مطلع نموده ...بیمه بیکاری اینجانب چه می شودبنده دراین مدت دنبال کار بوده
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

شما می بایستی با مراجعه به اداره کار و ثبت دادخواست علیه کارفرما ، تقاضای بازگشت به کار نمائید و یا میتوانید از بیمه بیکاری استفاده نمائید و کارفرما مکلف به واریز حق بیمه شما تا زمانی که شما همکاری داشته اید می باشد.

در صورت مشاوره بیشتر می توانید با شماره 88725346 تماس بگیرید.