در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
با در دست داشتن اجراییه دادگاه برای بیمه بیکاری به وزارت کار و سپس بیمه مراجعه نمودم ولی متوجه شدم کارفرما ماه آخر مرا بیمه ننموده که مجددا از طریق دادگستری اقدام به اجرای حکم ماده 148نموده و به بیمه ارایه نمودم.
سوال من این است باتوجه به اینکه اجراییه بیمه بیکاری من 3 ماه بیشتر فرصت نداشت واکنون کمتر از یکماه فرصت باقی مانده بیمه چقدر زمان میگذارد تا شرکت را برای پرداخت حق بیمه یکماه مقروض نماید تا بتوانم اجراییه را فعال نمایم.
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با توجه به داشتن رای تاخیر پیش امده مشکلی را برای شما ایجاد نخواهد نمود و تعلل کارفرما دلیل برقرارنشدن گردیده به محض واریز کسربیمه توسط کارفرما بیمه بیکاری برایتان جاری میگردد