در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
نمونه نامه بازاریابی بیمه عمر برای ارایه به مشتری چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
چنانچه قصد دارید از طریق نامه مشتریان بیمه عمر را دعوت کنید، می بایست بسته به شرایط مشتری اعم از شغل، سن، جنسیت، قوم، شرایط خانوادگی و فرهنگی مشتری و ... نامه ای خلاقانه تنظیم کنید که جذابیت های این نامه تاثیر زیادی بر روی کشش مشتری به سمت دفر شما دارد.

از آنجایی که این شرایط در مورد هر شخص متغیر می باشد، بعید است که نامه های کلیشه ای و آماده جوابگوی مقاصد بازاریابی شما باشد.

اگر قصد دارید ایده های خلاقانه ای رارا به کار ببرید، از متنی استفاده کنید که بیانگر همدلی و دلسوزی شما باشد. هرچه شناخت شما از مشتری و حالات درونی و خواسته ها و آرزو های او بیشتر باشد، بهتر می توانید او را برای خرید بیمه عمر ترغیب نمایید.

سعی کنید در ارائه مطالب، بیشتر به دنبال ارائه مشاوره ای دلسوزانه با رعایت امانت و صداقت باشید تا مقاصد کسب سود.

مشتری این را به خوبی تشخیص می دهد.

شک نکنید که اگر مشاوره به خوبی صورت گیرد، فروش و کسب کارمزد فروش هم پشت سر آن خواهد آمد.