در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
یک سوال داشتم خدمتتون اون هم اینکه
بنده بیشتر از یک سال است که نماینده بیمه  هستم اما نتوانسته ام فروش داشته باشم
یعنی فقط ۸بیمه نامه با مبلغ زیر دو میلیون فروخته ام
آیا به نظر شما من در این صنعت و شغل آینده ای دارم یا خیر؟
 اگر راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همکار گرامی سلام،وقت بخیر.

پروسه فروش بیمه مراحل مختلفی دارد.

هر کسی با توجه به شرایط خودش که باید از طریق نماینده نیاز سنجی میشود،بیمه نامه خریداری کند.

برای ایندکه شما بدانید که نیاز افراد برای خرید بیمه عمر چیست،ابتدا باید چند سوال از طرف مقابل تون بپرسین تا بدونین به چه چیزهایی بیشتر نیاز داره،سپس با توجه به همون نیاز ها پیشنهاد خرید بیمه نامه رو بدیبن.

پیشنهاد می کنم،اول خودتون رو بسنجین تا بدونین از اینکار خوشتون میاد یا نه.

اگه علاقمند به این کار هستین باید بدنبال راهکارهای فروش و بازاریابی بیمه بگردین،و اینکه در این زمینه کتابهای زیادی به چاپ رسیده.

میتونین به میدان انقلاب،کتابفروشی جیحون مراجعه و نسبت به خرید کتاب های بازاریابی بیمه های عمر اقدام نمایید.

موفق و پیروز باشید.