در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
آیا بیمه عمر مانده بدهکار جزو بیمه‌های عمر محسوب می‌شود؟ چرا نمایندگان تخصصی بیمه‌های عمر نمی‌توانند چنین بیمه‌نامه‌ای صادر کنند؟
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
بیمه عمر مانده بدهکار یکی از زیر مجموعه بیمه نامه های اشخاص می باشد که نمایندگان جنرال بیمه ها می توانند صادر کنند.

طبق آیین نامه 54 بیمه مرکزی نمایندگان تخصصی بیمه عمر فقط حق فروش بیمه های عمر و پس انداز را دارند. و در صورت مداخله این نمایندگان در صدور دیگر بیمه نامه ها هم شامل جریمه، جزای کیفری و اخراج از صنعت بیمه می شوند.