در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
ترفند های فروش بیمه عمر چیه ؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

در فروش بیمه لازم نیست ترفند بکار ببرید

ترفند زدن در فروش بیمه کار غیر اخلاقی و ناشایست هست چرا که یک کارشناس و مشاور بیمه باید همانند پزشک شرح حال از متقاضی بگیرد و براساس نیاز واقعی وی پیشنهاد بیمه ارایه نماید

متاسفانه عدم اعتماد مردم به بیمه ها ناشی از عدم آموزش صحیح فرهنگ بیمه ای از سوی دولت و از طرفی عدم سنجش صحصح نیاز بیمه ای افراد راه فروش بیمه ها را ناهموار کرده است

موفق باشید