قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ

برای اعلام ترک کار در لیست بیمه به دو صورت می توان اقدام کرد،‌ که در زیر آموزش تصویری زدن ترک کار در لیست بیمه تامین اجتماعی، برای هر دو حالت نشان داده شده است:

  1. حالت اول: در صورتی که از نرم افزار لیست بیمه استفاده می کنید، نحوه ترک کار در لیست بیمه
    اینگونه است که می توانید از منوی عملیات (لیست ماهانه)، لیست ماه مورد نظر را ایجاد کرده و پس از انتخاب آن، گزینه ریزکارکرد را کلیک نموده و با انتخاب بیمه شده و ویرایش آن در ستون مربوطه تاریخ ترک کار را درج کنید.
  2. leaving-job-insurance-list
    ترک کار در لیست بیمه

    حالت دوم: در صورتی که از طریق سایت تامین اجتماعی نسبت به تنظیم لیست بیمه اقدام می کنید، برای اعلام ترک کار در لیست بیمه،‌ ابتدا به سایت تامین اجتماعی به آدرس: https://eservices.tamin.ir مراجعه کنید. از منوی کارفرمایان، لیست حق بیمه و سپس ارسال لیست حق بیمه را انتخاب کنید. کارگاه خود را انتخاب کنید. بر روی گزینه «کپی از ماه های قبل» کلیک کنید و یک لیست بیمه جدید ایجاد کنید. سپس در جزئیات لیست، نام بیمه شده را پیدا کنید. بر روی گزینه «عملیات» و سپس مشاهده ریز اطلاعات کلیک کنید. در صفحه ای که باز میشود، تاریخ ترک کار را اعلام کنید و سایر گزینه ها را با توجه به کارکرد تکمیل کنید. سپس بر روی دکمه «ذخیره بیمه شده» کلیک کنید.

    leaving-job-insurance-list