ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

برای ثبت ترک کار در لیست بیمه می توانید از منوی عملیات (لیست ماهانه)، لیست ماه مورد نظر را ایجاد کرده و پس از انتخاب آن، گزینه ریزکارکرد را کلیک نموده و با انتخاب بیمه شده و ویرایش آن در ستون مربوطه تاریخ ترک کار را درج نمائید.

توجه داشته باشید که برای این منظور تاریخ ترک کار یک روز بعد از آخرین روز کاری کارگر می باشد.

بعنوان مثال: اگر بیمه شده ای تا پایان مهرماه کار کرده و بعد ترک کار نموده است، تاریخ ترک کار وی را 08/01 درج نمائید زیرا نمی توان گفت شخصی تا سی ام ماه کارکرده و تاریخ ترک کار نیز سی ام بوده است. و یا اینکه اگر بیمه شده ای در آبان ماه ۵ روز کارکرد داشته باشد تاریخ ترک کار وی را 08/06 درج نمائید.

بر اساس تعداد روز کارکرد فرد مزایا را برای همان تعداد روز محاسبه نمود و در ریز کارکرد درج کنید. برای روزهای کمتر از یک ماه مبلغ مزایا  برای یک ماه کامل را بر تعداد روزهای ماه مربوطه تقسیم نموده و در روزهای کارکرد ضرب می کنیم. بنابراین به ماههای ۳۱ روزه و ۳۰ روزه و ۲۹ روزه توجه داشته باشید.