قبل در لیست بیمه توسط (24,280 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط
نحوه ثبت تاریخ ترک کار در لیست بیمه به چه صورت است ؟
1 پاسخ
قبل توسط (39,130 امتیاز)

بهترین پاسخ
تاریخ ترک کار در لیست بیمه با توجه به روزهای کارکرد تعیین می شود. به عنوان مثال اگر کارگر تا پایان مهرماه کار کرده و بعد ترک کارکند، تاریخ ترک کار وی را 08/01 درج نمائید زیرا نمی توان گفت شخصی تا سی ام ماه کارکرده و تاریخ ترک کار نیز سی ام بوده است. و یا اینکه اگر بیمه شده ای در آبان ماه ۵ روز کارکرد داشته باشد تاریخ ترک کار وی را 08/06 درج نمائید.

هنگام ثبت ترک کار به بازرسی انجام شده توسط بازرس سازمان تامین اجتماعی توجه داشته باشید و مطابق بازرسی لیست خود را تنظیم فرمائید.

مثلا در صورتی که در تاریخ 1402/08/10 کارگاه بازرسی شده باشد و اشتغال به کار بیمه شده تایید شده باشد، اگر ترک کار 1401/08/06 درج شود قابل قبول نخواهد بود.