در لیست بیمه توسط (36,690 امتیاز)

من برای بار اول دارم لیست بیمه ایجاد میکنم برای شرکت. خودم کارفرما و مدیر عامل هستم. موقع تایید خطای زیر رو میده:

" بیمه شده در اطلاعات هویتی کارگاه به عنوان کارفرما معرفی شده است ولی در لیست ارسالی فاقد کد شغل کارفرمائی میباشد. " شماره ارور 216 هستش.

من برای خودم عنوان شغل رو مدیر عامل انتخاب کردم. ولی چیزی به عنوان کد شغل کارفرمائی توی لیست نیست. ضمنا از امکانات خود سایت برای ایجاد لیست بیمه و ارسال استفاده میکنم

لطفا راهنمایی بفرمائید نحوه رفع خطای 216 لیست بیمه چگونه است ؟

1 پاسخ
توسط (22,740 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

بیمه مدیرعامل معمولا بیمه اختیاری یا کارفرمایی است. اما اگر شرایط بیمه اجباری را دارید باید حداقل حقوق خود را طبق قانون کار در نظر بگیرید و ۲۷ درصد ان را به عنوان بیمه حساب کنید.

توجه کنید که تنها دریک حالت مدیرعامل از مزایای بیمه بهره‌مند می‌گردد آن هم در شرایطی است که عنوان شغلی دیگری هم در شرکت داشته باشد.

بنابراین برای رفع خطای 216 لیست بیمه و ثبت عنوان شغلی مدیرعامل در لیست بیمه باید با مراجعه به شعبه مربوطه تامین اجتماعی قرارداد کارفرمایی به امضا برسانید. مسئول درآمد شعبه پس از استعلام سابقه بدهی اجازه اضافه شدن به لیست را صادر می کند. برای ارسال لیست بیمه میتوانید از نرم افزار لیست List Disk استفاده کنید