در لیست بیمه توسط (22,740 امتیاز)
اگر هنگام ارسال لیست بیمه به شعبه حق بیمه شان اشتباه ارسال شود (کمتر یا بیشتر) آیا راهی برای ویرایش یا جبران خطا هست یا مشمول جریمه می شویم ؟
1 پاسخ
توسط (36,690 امتیاز)
در صورت خطا در اطلاعات لیست بیمه، بعد از ارسال لیست بیمه و تایید نهایی امکان اصلاح خطا بر روی سامانه تامین اجتماعی وجود ندارد .

برای اصلاح اشنباهات به وجود امده تنها لازم است پیش از اتمام موعد قانونی به واحد درآمد شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه کرد. مطابق ماده ۳۹ قانون تامین اجتماعی مهلت قانونی تا آخرین روز ماه بعد می باشد .

در هنگام مراجعه به واحد درآمد سازمان تامین اجتماعی می بایست یک رونوشت مهر و امضا شده از لیست اصلاحی و یک حلقه سی دی از  لیست اصلاح شده همراه داشت .

قبول لیست اصلاحی منوط به نظر واحد درآمد می باشد و با توجه به اینکه لیست بیمه توسط کارفرما تایید نهایی گردیده سازمان تامین اجتماعی در پذیرفتن یا رد لیست اصلاحی مختار می باشد .