در لیست بیمه توسط (22,740 امتیاز)
نحوه رفع خطای 010 لیست بیمه تامین اجتماعی چگونه است ؟ نوشته : تاریخ شروع/ترک کار با تاریخ عملکرد لیست مطابقت ندارد.
1 پاسخ
توسط (109,410 امتیاز)

بهترین پاسخ
خطای ۰۱۰ لیست بیمه تامین اجتماعی مربوط به تاریخ ثبت ترک کار، کارگران خارج شده از مجموعه است.

تاریخ ترک کار در لیست بیمه همواره می بایست یک روز بعد از آخرین روز کارکرد شخص ثبت شود .

به طور مثال اگر شخص تا ۱۷ خرداد مشغول به کار باشد به طور منطقی در لیست بیمه تامین اجتماعی برای ایشان ۱۷ روز کارکرد ثبت می شود و تاریخ ترک کار باید ۱۸ خرداد ثبت شود .

و یا اگر شخص تا ۳۱ خرداد مشغول به کار بوده و بعد از آن همکاری خود را با شرکت قطع نماید ترک کار در بیست تیر ماه و به تاریخ اول تیر ثبت می گردد ، در این حالت لیست خرداد با کارکرد کامل و بدون ترک کار ارسال می شود و در لیست تیر ماه نام فرد بدون کارکرد ( کارکرد صفر ) و اعلام ترک کار در اول تیر ماه ارسال می گردد .