در لیست بیمه توسط
تاریخ ترک کار/ شروع کار بیمه شده مطابقت ندارد

در لیست ارسالی بیمه این خطا میدهد
2 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ

به پاسخ زیر مراجعه کنید

صورتی که کارمندی از ابتدای تیر ماه مشغول به کار شده باشد و به مدت یک ماه کامل 31 روزه کار کرده باشد، شما باید 31 روز بیمه رد کنید که در این صورت تاریخ ترک کار میشود 1مرداد، اما مرداد ماه را نمیتوانید در لیست بیمه تیر ماه وارد کنید. (سامانه خطا میدهد). برای حل این مشکل میباید تاریخ ترک کار فرد مورد نظر را در لیست بیمه مرداد ماه، روز اول ماه تعیین کنید.

تاريخ ترک کار / شروع كار بيمه شده با تاريخ عملکرد ليست بیمه مطابقت ندارد چیکار کنم ؟