در لیست بیمه توسط
اگردر بارگذاری لیست بیمه عدم تایید نهایی میزند و خطای آن این است که تاريخ ترک کار /شروع كار بيمه شده با با تاريخ عملکرد ليست مطابقت ندارد باید چه کار کنم
2 پاسخ
توسط (820 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
در این مثال توضیح میدهم

در صورتی که کارمندی از ابتدای تیر ماه مشغول به کار شده باشد و به مدت یک ماه کامل 31 روزه کار کرده باشد، شما باید 31 روز بیمه رد کنید که در این صورت تاریخ ترک کار میشود 1مرداد، اما مرداد ماه را نمیتوانید در لیست بیمه تیر ماه وارد کنید. (سامانه خطا میدهد). برای حل این مشکل میباید تاریخ ترک کار فرد مورد نظر را در لیست بیمه مرداد ماه، روز اول ماه تعیین کنید.