در لیست بیمه توسط (130 امتیاز)
بیمه اسفندماه 96 را 30 روزه رد کردیم و با خطا ی تعداد روز کارکرد با تاريخ شروع کار و ترک کار مطابقت ندارد مواجه شدیم مشکل چیست؟ خطا 012 درصورتی که کارگری قرار به ترک کار ندارد و لیست مشابه ماه قبل می باشد
3 پاسخ
قبل توسط (26,310 امتیاز)

بهترین پاسخ
هنگامی که تاریخ ترک کار یا شروع بکار کوچکتر یا بزرگتر از تعداد روزهای کارکرد باشد این خطا از سیستم ارسال می شود.
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

کارکرد اسفند ماه 96 به مدت 29 روز صحیح است و درصورت درج 30 با پیغام خطا مواجه میشوید.