در لیست بیمه توسط (130 امتیاز)
وقتی میخواهم لیست بیمه را بارگذاری کنم پیغام میدهد    لیست این دوره باشماره پیگیری xxxxxx قبلا از طریق همین درگاه بارگذاری شده

درصورتی که این شماره پیگیری مربوط به سال پیش میباشد چه باید بکنم ممنون
2 پاسخ
قبل توسط (26,500 امتیاز)

بهترین پاسخ
شماره ی لیست بارگذاری شده تکراری میباشد و میبایست برای لیست بیمه شماره جدید مثلا 02 انتخاب کنید.
توسط (6,220 امتیاز)
این اشکال بخاطر عدم دقت شما  در انتخاب سال و ماه بیمه پردازی میباشد .باید در انتخاب دقت کنید و اگر مقادیر به صورت پیش فرض است مقادیر جدید را وارد کنید.در غیر اینصورت به واحد درآمد شعبه مورد نظر مراجعه کنید.