در لیست بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام

فراموش کردم پرسنلی رو که دو ماه قبل شروع به کار کرده رو در لیست بیمه رد کنم؛ الان پرسنل اومده و خواستار این کار شده؛ چه راه حلی دارید تا پرسنل از من شکایت نکنه.

در ضمن در این مدت ۲ ماه بازرسی هم نشده کارگاه.
1 پاسخ
قبل توسط (133,890 امتیاز)

بهترین پاسخ
در صورت از قلم افتادن یک نفر از لیست بیمه، بعد از ارسال لیست بیمه و تایید نهایی , امکان اصلاح خطا بر روی سامانه تامین اجتماعی وجود ندارد .

برای اصلاح لیست بیمه و اضافه کردن فرد از قلم افتاده در لیست بیمه لازم است پیش از اتمام موعد قانونی به واحد درآمد شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه کرد و درخواست اصلاح لیست بیمه را مطرح کنید.