در لیست بیمه توسط (27,490 امتیاز)
در صورتی که ترک کار در لیست بیمه فراموش شود که ثبت شود، جریمه عدم اعلام ترک کار چگونه محاسبه می شود ؟
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

عدم اعلام ترک کار در لیست بیمه، در موعد مقرر برای شما ایجاد مشکل می نماید و در زمان رسیدگی مکانیزه به لیست های بیمه ارسالی شما توسط سازمان تامین اجتماعی برای فرد مد نظر کارکرد محاسبه شده و به شما اعلام بدهی می شود .

اولین اقدامی که می بایست انجام دهید این است که در اولین لیست ارسالی ترک کار فرد مد نظر را اعلام نمایید تا از محاسبه بدهی بیشتر جلوگیری نمایید .

همچنین در صورتی که در این مدت بازرس بیمه به شما مراجعه نمود تاریخ درست ترک کار فرد را به ایشان اعلام نمایید .

در آخر نیز بعد از اینکه بابت این شخص برای شما اعلام بدهی و جریمه عدم اعلام ترک کار گردید، در موعد مقرر به بدهی ایشان اعتراض نمایید و با تنظیم لایحه دفاعیه و در دست داشتن مدارکی مانند برگ تسویه حساب ، برگ اتمام قرارداد ، نامه استعفا نسبت به رفع تعرض اقدام نمایید .