در سازمان تامین اجتماعی توسط (-1,060 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

سلام
آیا امکان رد کردن در لیست بیمه با صفر روز کارکرد و عدم ترک کار در لیست بیمه وی وجود دارد، تا در ماه های آتی کارکرد آن ماه مجدد ثبت شود ؟

1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام

بیدبرگی عزیز ممنون از اینکه سوال خود را با ما به اشتراک گذاشتید.

در رویه سازمان تامین اجتماعی عملاً چنین چیزی ممکن نیست و در صورت ارسال لیست با صفر روز کارکرد در ماه های بعد که با بازرسی مواجه شوید، ممکن است به پرداخت اصل حق بیمه به انضمام جریمه آن محکوم شوید. راهکار عملی در این مواقع این است که کارگر را ترک کار زده و ماه بعد دوباره در لیست وارد کنید.