در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

در لیست ارسالی به تامین اجتماعی اشتباهی رخ داده و ترک کار یکی از کارمندان اعلام نشده ماه بعد بازرس بیمه مراجعه کرده و ترک کار آن کارمند را ثبت نموده است. در جلسه هیات تشخیص حکم صادر شده و شرکت مکلف به پرداخت حق بیمه شده است. حال کارمند مربوطه میتواند حقوق بیکاری دریافت کند؟
مربوط به این پاسخ: ماده 148 قانون کار چیست ؟
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

در صورت وجود یکسال سابقه در اخرین کارگاه میتوانند بیمه بیکاری دریافت نمایند همچنین در صورت قراردادی نبودن و داشتن ارا مراجع قانونی نیز در صورت داشتن حداقل 6 سابقه پرداخت حق بیمه میتوانند بیمه بیکاری دریافت کنند.