در لیست بیمه توسط (35,970 امتیاز)

سلام لیست بیمه ارسال شده بعد از تایید نهایی رو چگونه در سامانه حذف کنیم و لیست جدید جایگزین کنیم. و یا اگر امکان دارد لیست را بعد از تایید نهایی اصلاح نمود ؟
1 پاسخ
توسط (22,650 امتیاز)
انتخاب شده قبل توسط

بهترین پاسخ

در صورت خطا در اطلاعات لیست بیمه، بعد از ارسال لیست بیمه و تایید نهایی امکان اصلاح خطا بر روی سامانه تامین اجتماعی وجود ندارد .

برای اصلاح اشنباهات به وجود امده تنها لازم است پیش از اتمام موعد قانونی به واحد درآمد شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه کرد. مطابق ماده ۳۹ قانون تامین اجتماعی مهلت قانونی تا آخرین روز ماه بعد می باشد.

در هنگام مراجعه به واحد درآمد سازمان تامین اجتماعی می بایست یک رونوشت مهر و امضا شده از لیست اصلاحی و یک حلقه سی دی از  لیست اصلاح شده همراه داشت .