قبل توسط (143,570 امتیاز)

بهترین پاسخ
عدم تایید نهایی لیست بیمه به دلایل مختلف ممکن است اتفاق بیوافتد، ولی نکته مهم این است که سازمان تامین اجتماعی دیگر با لیستی که عدم تایید نهایی شده دیگر کاری ندارد و شما را بابت لیست بیمه که در وضعیت عدم تایید نهایی است جریمه نمی کند.

فکر کنید اون سطر مربوط به عدم تایید نهایی اصلا وجود نداره! و نیازی به حذف لیست بیمه نیست! (امکان حذف لیست بیمه عدم تایید نهایی شده نیز وجود ندارد) در صورتی که برای آن ماه که لیست بیمه آن تایید نهایی نشده، هنوز لیست بیمه ارسال نکردید، لیست بیمه جدید ارسال کنید.