در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (22,290 امتیاز)
در صورت اشتباه در ارسال تاریخ ترک کار چجوری میشه لیست بیمه رو اصلاح کرد ؟
2 پاسخ
قبل توسط (20,110 امتیاز)

بهترین پاسخ

موعد قانونی اصلاح لیست بیمه تا پایان ماه بعد می باشد. بنابراین، اصلاح تاریخ ترک کار در دو حالت می تواند اتفاق بیفتد:

  1. اصلاح تاریخ ترک کار در لیست بیمه ماه قبل، قبل از موعد قانونی اصلاح لیست بیمه
  2. اصلاح تاریخ ترک کار در لیست بیمه ماه های قبل از ماه قبل، که موعد اصلاح آن گذشته است.

برای حالت اول، اصلاح تاریخ ترک کار در لیست بیمه ماه قبل، می بایست ابتدا نسبت به حذف لیست بیمه پردازش شده اقدام نمود. سپس، در لیست بیمه جدید تاریخ ترک کار را به درستی ثبت کرد. در صورتی که لیست بیمه تایید و پرداخت شده است،‌ به صورت حضوری به واحد درآمد سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید. در هنگام مراجعه به واحد درآمد سازمان تامین اجتماعی می بایست یک رونوشت مهر و امضا شده از لیست اصلاحی و یک حلقه سی دی از  لیست اصلاح شده همراه داشت. در شعبه می توانند با اصلاح مبلغ فیش و چاپ مجدد برگ پرداخت، مشکل را حل کنند.

برای حالت دوم، اصلاح تاریخ ترک کار بعد از موعد قانونی، امکان اصلاح تاریخ ترک کار بر روی سامانه تامین اجتماعی وجود ندارد. در اولین لیست بیمه نسبت به اعلام تاریخ ترک کار در لیست بیمه اقدام کنید.

توسط (33,810 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بعد از ارسال لیست بیمه و تایید نهایی امکان اصلاح تاریخ ترک کار در لیست بیمه بر روی سامانه تامین اجتماعی وجود ندارد .

برای اصلاح تاریخ ترک کار، لازم است پیش از اتمام موعد قانونی به واحد درآمد شعبه تامین اجتماعی مربوطه مراجعه کرد.

  • در هنگام مراجعه به واحد درآمد سازمان تامین اجتماعی می بایست یک رونوشت مهر و امضا شده از لیست اصلاحی و یک حلقه سی دی از  لیست اصلاح شده همراه داشت .
  • در شعبه می توانند با اصلاح مبلغ فیش و چاپ مجدد برگ پرداخت، مشکل را حل کنند.