در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام من کارگاهی دارم ک یکارگر دارد ولی بازرس مراجعه کرده  اسم کارگر اتباع رو هم بعلاوه کارگر اول اضافه کرده الان میخام لیست رد کنم باید چکار کنم درصورتی ک کارگر اتباع فاقد مدارک شغلی هم از کارگاه رفته .چکار کنم ک متضرر نشوم
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام طی نامه اداری گزارش ترک کار کارگر افغانی را اعلام کن چون حتی بکارگیریش هم جرم است  و اگر متوجه این موضوع شوند به اداره امور اتباع بیگانه  نیروی انتظامی خبر می دن وممکن به واسطه اخبار و اقرار خودتان  مشمول جریمه شوید درمورد کارگر ایرانی در لیست ترک کار بزنید و درخواست بازرسی موردی جهت راستی آزمایی نمایید