در سوابق بیمه توسط (240 امتیاز)
به مدت 6 سال نیروی حق التدریس آموزش و پرورش بودم بیمه ام تامین اجتماعی بعد از 6 سال پیمانی شدیم و باز هم بیمه ام تامین اجتماعی  تاییدیه  گزینشم نیامده بود گفتند در صورت تایید نشدن گزینش استخدام پیمانی لغو میشود من هم تا دیدم تایید گزینشم نیامد تلفنی و با پیامک اعلام کردم که سر کار نمیام و جام معلم گرفتند و بیمه و حقوقم قطع کردند هر کار کردند که برم انصراف کتبی بنویسم نرفتم حق و حقوقی هم نمیخواهم میخوام بدونم حالا که انصراف کتبی ننوشتم چی میشه ، آیا ترک کار من به بیمه اعلام شده ؟؟؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
بله ۰ وقتی نروید سرکار در لیست ارسالی ترک کار شما را کارفرما به تامین اجتماعی اعلام میکند