در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام بنده ۸ ماه درفروشگاه بزرگ اختیارهمه چیزاداشتم وانجام میدادم تنها الحساب ماهانه ۲تومن میداد وبیمه وهیچ گونه چیزدیگه حسابم رانمیکنه   قراردادکاری ننوشتم همش کشش داد تا ننویسه الان میتونم شکایت کنم پولهم نقدی میداد وبه حساب پدرم تشکر
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
باسلام

 برای طرح شکایت از کارفرما نیاز دارید که رابطه کارگری و کارفرمایی را شما اثبات کنید و از  مهمترین مدارک مورد قبول در مراجع حل اختلاف سابقه بیمه ، پرینت حساب بانکی  و قرارداد می باشد

اگر  هیچ یک از اینها را ندارید دعوی شما به احتمال بسیار زیاد رد خواهد شد در صورت نیاز می توانید درخواست بازرسی را به مراجع حل اختلاف ارائه دهید