در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
من در یک برگه اچار که مدیریت رستوران ان را به من داده است که دران نوشته شده است که اگر من به این مجموعه برگردم این رستوران تهداتی به من خواهد داشت مث رد کردن بیمه که رد شده اما هنوز واسم سابقه کار رد نشده به دلیل اینکه پول لیست بیمه را نریختن

مجموعه دومی اینکه هرماه سر ۱۰ هم به ۱۰ حقوق منو بدون تاخیر واریز کنند که الان چهار ماه نریختن سومن اینکه هر سه ماه به سه ما حقوق من را ۲۰۰ هزارتومن افزایش بدن که ندادن چهارمن اینکه اگر چنان من به مرخصی یا اف هفتگی نرفتم پول ان را محاسبه کنند به من بدهند که ندادند قرار بود که من از ساعت ۱۰ صبح شروع به کار کنم و ساعت ۸شب اتمام کارم باشه که عمل نکردن که من از ساعت ۱۰ صبح تا دوازده شب در حال حاضر دارم کار میکنم حالا تمام این قولا رو در یک برگه اچار به من دادند

 که من اون برگه را اصلش را دارم و در زیر این برگه اچار هم مهر رستوران وهم مهر برجسته رستوران خورده است با این تفاصیل من میتونم به حق حقوق خودم برسم و اگر میرسم چقد طول میکشه و چقد طی زوابابط این برگه اچار باید به من پرداخت کنند از روز هفتم برج ۶ شروع به کار کردم وتا به امروز که تاریخ چهارم برج یازده است

ممنون میشم به سوال بنده پاسخ بدهید خیلی از راهنمای شما مچکرم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

با سلام شما با مراجعه به اداره کار وطرح شکایت ونوشتن کلیه موارد ذکر شده در قرارداد را در دادخواست مطرح نمایید وحدود سه ماه طول میکشد