در قانون کار و قرارداد کار توسط (580 امتیاز)
منظور از سفید امضا بودن چیست .

ایا منظور این است که حتما رقم حقوق یا عدد یا هر چیز دیگری داخل ان نباشد و بعد از امضا کارگر توسط کارفما ان رقم یا حروف پر شود . ایا اگر برگه ها از قبل پر شده باشد و کارگر صرفا بخاطر اعتماد به کارفرما یا از روی بی اطلاعی یا نخوانده امضا زدن یا اجبار به امضا زدن مثل گرفتن حق سنوات یا عیدی یا مساعده دریافتی دروغین زیر برگه پرشده را امضا بزند دیگر سفید امضا نبوده و قابل پیگیری نیست .
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
سلام و عرض ادب

در صورتی که برگه تسویه حساب یا قراردادی پس از تکمیل شدن امضا شود اظهار بی اطلاعی و انکار و تردید پس از امضا قابل اثبات و پیگیری نخواهد بود. فلذا قبل از امضای هر برگه ای نسبت به خواندن و مطالعه دقیق آن اقدام نمایید چرا که در حقوق گفته می شود جهل به موضوع رافع مسئولیت نیست.