در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
چگونه می توان حق مسئولیت کسی که از پست خود جا به جا شده را حذف کرد در حالیکه حق مسئولیت وی در مزد شغل آمده است؟
1 پاسخ
توسط (11,580 امتیاز)
با سلام دوست عزيز وقتي شخصي از سمت قبلي خود عزل مي شود يا آن سمت حذف مي شود بايستي طبق اسناد و مدارك مثبته (حكم كارگزيني و يا قرارداد جديد ) حقوق و مزاياي جديد شخص درج و صادر شودو مراتب در سامه es.tamin.ir به استناد مدارك  بارگذاري گردد در صورت لزوم بازرسان سازمان جهت امر راستي آزمايي به محل كار مراجعه و اسناد و مدارك و دفاتر را بررسي خواهند كرد