در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
شرکت بابت آموزش از بنده 7میلیون تومان جریمه نقدی گرفته چون قراربوده 2 سال کارکنم ولی 21 ماه کارکردم

لازم به ذکره که از من تعهد نامه محضری و 50 میلیون سفته هم گرفتند.آیا میتونم این پول رو پس بگیرم؟و اینکه تو قراردادم بحث آموزش و دریافت هزینه آموزش ذکرشده بود و به اجبار امضاء کردم تا بیکار نشم
1 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)
با سلام

وقت بخیر

فارغ از میزان مبلغ جریمه ، با توجه به اینکه دوره آموزشی شما هزینه برای کارفرما داشته و نیز قبول شرط هزینه و آموزش از جانب شما در قرارداد مربوطه ، این حق برای کارفرما متصور میباشد که در صورت عدم انجام تعهدات شما در قبال ایشان ، مطالبه خسارت و یا جریمه تعیین شده را داشته باشد .

موفق باشید