در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
از بهمن 94 تا پایان آذر 96 در شرکت مشغول کار بودم که نامه عدم نیاز به من ابلاغ شد .
قرارداد کتبی من از فروردین 96 تا شهریور 96 بوده است.
آیا میتوانم حقوق ماهیانه دی تا اسفند 96 را که در اصل پایان قرارداد ضمنی بنده بوده را مطالبه کنم؟
2 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
در صورت عدم تمدید قرارداد و ادامه کار ، قرارداد یک نوبت بطور ضمنی تمدید خواهد شد. لذا مطالبه حقوق و مزایا تا پایان قرارداد امکان پذیر است.