در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام علیکم

اگر در محیطی مشغول به کار شدم

کارفرما بنده را به هر دلیلی بیمه نکرده و قراردادی را هم امضا نکرده است یعنی به زبان و شفاها گفته که شما کارمند ما هستید

اگر کارفرما کارگر را اخراج یا کارمند خودش استعفا دهد تکلیف حقوق عقب افتاده و سنوات و امثال این چه میشود
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با استناد ماده ۱۵۷ قانون کار در وحله اول از طریق مراجعه به کارگاه وکارفرما درخواست مطالبات قانونی  حقوق وحق سنوات خدمت را نماید در صورت امتناع کارفرما به اداره تعاون کار وزفاه اجتماعی محل مراجعه وبرعلیه کارفرما اقامه دعوی نماید