در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در سال 95 قرارداد یکساله با شرکت داشتم و تسویه حساب کردم

در سال 96 مجدد قرارداد یکساله با شرکت منعقد شد ولی با توجه به اینکه تا پایان سال 96 قراردادداشتم ولی شرکت یکباره در 22اذر خبرقطع همکاری را به من داد و من را اخراج کرد درحالیکه من هیچ نسخه ای از قرارداد را ندارم و فقط یک عکس از صفحات قرارداد دارم که تا اخر اسفند96 است

ولی در اداره کار شرکت در صفحه اول قرارداد دست برده و صفحه ای را که امضای من در ان نبود را تغییرداده و تاریخ را به اخر آبان ماه تغییرداده است و به اداره کارنیز تاریخ ترک کار من را 22 ابان ذکر کرده است رد حالیکه من GPS,و ساکانه چک کردن و گزارش کار دارم و عکس صفحات و گزارش کارها در فرم شرکت و پست و باربری را دارم که تا 22 اذر مشغول به کاربوده ام و حت یشرکت حقوقو ابان ماه را هم کامل به من پرداخت کرده بود.

قرارداد در دو صفحه از سوی کارفرما تنظیم شده بود که من صفحه اول که تاریخ قرارداد دارد را امضا نکرده ام و فقط صفحه دوم را امضا کرده ام که هیچ تاریخی ندارد

ضمنا من عکس قرارداد را دارم که تاشریخش آخر اسفند96 است .و همچنین مدارک ارسال بسته و گزارش یه تهران و رسید پستی و حوالجات باربری که از تهران برای شهرستان برایم با رارسال میکردند

چگونه میتوانم حق و حقوق خود را تا پایان قرارداد اصلی که تا پایان اسفند96 میباشد از کارفرمتا در اداره کار بگیرم

باتشکر
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با استناد ماده ۱۵۷دقانون کار شما می توانید به اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل شکایت نماید وچنانچه کارفرما قراردادی را که بعد از امضای شما تاریخ ان دستکاری نموده است ارایه نمود شما می تواند از مرجع رسیدگی کننده بخواهید که برای صحت وسقم قرارداد به کارشناس خط ارجاع دهند تا اضافه نمودن کارفرما بعد از امضای قراردا د شما مشخص شود وشما بتوانید تا پایان قرارداد درخواست بازگشت بکار وحق حقوق خود را نماید با تشکر قربانی