در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام من به مدت ٨ سال در يك شركت خصوصي كار كرده ام ، قراردادهاي سه ماه اخر را نمي دهند شركت در حال ورشكستگي است و نامه عدم نياز هم نميدهند ، ضمنا بيمه دوماه اخر را هم پرداخت نكردند ، در حاله حاضر من چطور ميتونم براي دريافت سنوات و بيمه بيكاري اقدام كنم . شرايط را در شركت سخت كرده اند و مبگويند خودتان استعفا بدهيد اما من شنيده ام كه اگر خودم بروم نميتوانم حقوق و بيمه بيكاري بگيرم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام وقتی که اجبار به استعفا میکند بهترین راه شکایت به اداره کار است که هم سنوات خود را بگیرید وهم بیمه معوقه رو واریز کند