در بیمه بیکاری توسط (260 امتیاز)

با سلام
وقت شما بخیر
میخواستم بدونم

1. یکی از دوستام از تاریخ 96/02/01 تا 96/12/29 توی یه شرکتی بود و قرارداد داشت و معمولا قرارداد هر ماه رو 15 یا 16 همون ماه میدن، اما روز 10 فروردین در تلگرام بهش خبر دادن که شما تعدیل شدی و تا امروز که 97/01/16 هست نه نامه اخراج بهش ندادن نه قرارداد فروردین و از طرفی تا آخر فروردین 97 یکسال در این شرکت محسوب میشه، الان قسمت مالی شرکت موافقت نمیکنه ایشون تا آخر فروردین کار کنه و براش بیمه رد شه تا بیمه بیکاری بگیره، به نظر شما چه باید کرد؟

ادمین- در صورتی که چند سوال دارید، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

سوال دوم:آیا برای دوره کار آزمایشی نیز باید بیمه رد شود ؟

ممنونم از شما

2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

با مراجعه به اداره کار محل خدمت نسبت به تنطیم دادخواست اقدام و با صدور رای اداره کار میتواند نسبت به برقراری بیمه بیکاری اقدام نماید ولو کارفرما هیچگونع نامه عدم نیاز به وی را ارایه ننماید