در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)
مدت ۱۷ ماه در پروژه ای مشغول بکار بودم که هیچ وقت نسخه ای از قرار داد نزد کارگر قرار نداد

پس از هر ۸۹ روز نسخه قراردادی آورده میشد و پس از امضا و انگشت کارگر عودت میشد.

اکنون پس از ۲۰ روز از آغاز سال ۹۸ اخراج میکنند بدون دلیل و بدون نامه اخراج

اگر شکایت کنم به چه حقوقی میتوانم برسم؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام اگر کارفرما به شما حق سنوات خدمت یا مزایای پایان کار ،عیدی وپاداش وبازخرید مرخصی پرداخت نکرده است شکایت کنید ودرخواست الزام کار فرما به پرداخت مطالبات قانونی را بکنید.