در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
باسلام.بنده وکارفرمادردوکاغذعین هم باخودکار قراردادموقت کارروباتوافق یکدیگربه امضارسوندیم.درقراردادکارموقت توافق کردیم که قراردادکاریکسال باشه وحقوق ماهیانه یک میلیون تومان وساعات کاری جمعا8ساعت ودرموردبیمه وسایرمزایای قانونی کارچیزی نوشته نشد.کارفرمای بنده بعداز5ماه بنده روازکاراخراج کرداین درحالی بودکه7ماه ازقراردادم باقی مونده بوداگرازکارفرمابه اداره کارشکایت کنم علاوه برحقوق قانون کاروبیمه ان5ماه که پیشش کارکردم میتونم برای7ماه هم تقاضای دریافت حقوق قانون کاروبیمه روبدم یانه؟اگربنده درخواست بازگشت به کاررودرهیات تشخیص اداره کارندم اونوقت چی؟(لطفاخوب  وکامل توضیح بدین)
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
سلام

در صورتیکه شما قرارداد کار یکساله دارید و کارفرما قبل از اتمام ،قرارداد شما را یکجانبه فسخ نمایند به استناد ماده ۲۵ قانون کار می توانید به اداره کار شکایت نماید و تقاضای بازگشت به کار بدهید در صورت عدم درخواست بازگشت بکار بعد از تاریخ فسخ رابطه کاری حقی برای شما ایجاد نمی شود