در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)

بنام خدا

با سلام، اینجانب به مدت 7 سال در یک کارگاه عکاسی مشغول بکار بودم

  • و در طی این مدت حقوق خودرا بدون در نظر گرفتن حقوق اداره کار و دریافت مبلغی بسیار پایین تر دریافت نمودم
  • و در طی این مدت تمامی مبلغ حق بیمه تأمین اجتماعی را خود از حقوقم پرداخت کرده ام و کارفرما حتی یک ریال بابت حق بیمه برای بنده پرداخت نکرده است.
  •  اینجانب در طی این مدت 7 چهار سال را به صورت تمام وقت( صبح و عصر 8 ساعت)  و 3 سال را بصورت نیمه وقت ( فقط صبحها به مدت 5 ساعت ) را بکار مشغول بوده ام.

در تاریخ 6 اردیبشهت 97 کارفرما به دلایل واهی که خود نیز بعد از این کارشان پشیمان شده اند خواهان تسویه حساب با بنده شده اند. با مراجعه به اداره کار و تنظیم شکایت هیئت بدوی حکم به پرداخت مبلغی معادل 5 میلیون و خرده ای به اینجانب دادند که مورد اعتراض بنده و کارفرما قرار گرفت. در جلسه هیئت حل اختلاف این مطلب را عنوان کردند که ملاک اداره کار برای پرداخت حقوق و سنوات و ... فقط سال آخر می باشد و مابقی سالهای کاری اینجانب مورد رسیدگی نمی باشد.
 حال سوال بنده این است که آیا ملاک اداره کار برای محاسبه حقوق و سنوات و حق بیمه و ... اینجانب فقط سال آخر می باشد یا خیر؟

با تشکر

1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - ملاک محاسبه سنوات و بازخرید مرخصی براساس آخرین دستمزد مصوب همان سال است، لذا منظور هیت محترم حل اختلاف نیز همین بوده که معیار برای محاسبه و پرداخت براساس آخرین مزد سالی بوده که کارگر درآن سال قطع رابطه کاری نموده .

برای توضیحات بیشتر و رفع ابهام ازانشاء رای صادره مجددا به کارشناس اداره کار و یا همان هیت صادرکننده حکم مراجعه نمایید.