در قانون کار و قرارداد کار توسط (130 امتیاز)

سلام علیکم

خدا قوت

من بیمه ی تامین اجتماعی هستم و دفترچه ام هم تاریخ انقضایش هم گذشته اگر مثلا فردا به من کارفرما اعلام کند که نیازی به حضور تو نداریم و عدم تمدید قرارداد کند ، تمدید کردن یا نکردن دفترچه مشکلی دارد برای بیمه بیکاری و امثال این؟

دوما روند اداری وکاری اش چگونه است که کارگر برای ادامه شغل در کارگاهی دیگر مشغول به کار شود

سوما اگر هم اکنون کارگر را اخراج یا عدم تمدید قرارداد کنند در زمان تسفیه حساب چه مواردی را باید کارفرما رعایت کند؟ و به کارگر بازگرداند

1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)

با سلام اولا اگر شما هنوز رابطه کاری شما قطع نشده بلافاصله مراجعه واعتباردفترچه خود را تمدید نماید ثانیادر صورتیکه بدون دلیل اخراج شدید وحق وحقوق شما را پرداخت نکردند می توانید به اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل مراجعه واز کارفرما شکایت نماید تا رسیدگی قانونی به عمل اید ویرای شما حکم قطعی صادر شودثالثا تمدید دفترچه یا عدم تمدیدان مانع استفاده از مقرری بیمه بیکاری نمی باشد ودرصورت احراز بیکاری غیر ارادی و سایر شرایط بیمه بیکاری شما برقرارخواهد شدرابعا درصورتیکه شما می توانید در محل دیگری مشغول بکار شویدبعد از ارسال لیست بیمه می توانید دفترچه بیمه خود را تمدید نماید به هر حال جای هیچ نگرانی نمی باشد با تشکر قربانی مشاور کار وتانی اجتماعی