در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من مدیر یک شرکت خصوصی می باشم مهندسی را بصورت آزمایشی استخدام کردم  قراردادی منعقد نشد ولی بعد از یک هفته متوجه شدم اصلا توانایی فنی که گفته بود ندارد و بدرد نمی خورد لذا مجبور به اخراجش شدم . حقوقش را تا همانروز پرداخت کردم ولی ایشان از من نزد وزارت کار شکایت کرده است تکلیف قانونی من چیست ؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

با سلام با استناد ماده ۱۱قانون کار در دوره ازمایشی در صورتیکه قطع رابطه کاری از طرف کارفرما باشدوی ملزم به پرداخت حقوق تمام دوره ازمایشی خواهد بود با تشکر قربانی