در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام

من ۳ ماه است مشغول بکار هستم البته بدون قرارداد، بیمه هم از ماه اول برایم رد شده است. الان کارفرما بنا به سلیقه شخصی خود (هیچ کوتاهی از من سر نزده) میخواهد من را اخراج کند، این حق را دارد کارفرما؟ شکایت کنم به کجا مبرسم؟؟
2 پاسخ
توسط (2,540 امتیاز)

سلام

درصورت عدم عقدقرارداداززمان شروع کاربه منزله قراردادشفایی بوده حق اخراج داردلیکن برای این ایام ازطریق اداره کارمطالبه حقوق و بیمه نمایید