در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با تشکر بسیار از پاسخ شما

خدمتتون عرض کنم که قرارداد این شرکت ها به این صورت هست اش که حتی نمونه یا کپی قرارداد رو هم به کارمندان نمیدهند و همینطور در مورد فیش حقوقی ماه به ماه توسط شرکت واریز میشه و یک فیش رو کارمندان امضا میکنند که حق سنوات و حقوق و مزایا اون ماه رو دریافت کردن.

با توجه به این موضوع که من برگه ای ندارم برای اثبات این مگر اینکه بخوام برای نبود قرارداد هم از شرکت به وزارت کار شکایت کنم.

با علم به این موضوع، آیا میتوان از شرکت و کارفرما برای عدم بیمه شکایت کرد ؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
با سلام ، بامراجعه به اداره کار و امور اجتماعی شهرستان مربوطه ، هیات تشخیص و شکایت از کارفرما